O NAMA

O.M.T. d.o.o. društvo je s ograničenom odgovornošću za proizvodnju i trgovinu, koja se više od 25 godina bavi strojnom obradom na području Europske Unije i Republike Hrvatske. Tvrtka je osnovana 1997. godine, osnivači Ivan Sokač i Stanislav Vadas su ujedno i odgovorne osobe. Sjedište tvrtke nalazi se u Ivanovcu, Mihovila Pavleka Miškine 22, Hrvatska.

Tvrtka raspolaže s više od 30 CNC strojeva smještenih u radnom prostoru od 2000 m2 gdje je zaposleno 57 djelatnika. Proizvodni program temelji se na dijelovima za tiskarsku industriju, dijelova građevinskih strojeva, dijelova vlakova i vagona, dijelova rudarskih strojeva i opreme, dijelova strojeva u autoindustriji, dijelovi strojeva za proizvodnju guma i slično.

STALNO UNAPREĐNJE KVALITETE

Od samog osnivanja slijedimo našu razvojnu strategiju neprestano primjenjujući nove tehnologije i strogo zahtijevajući najveću kvalitetu. Izuzetno se ponosimo sposobnošću naših zaposlenika, kao i kvalitetom naših proizvoda i usluga. Posebnu brigu pridajemo zadovoljstvu naših zaposlenika, omogućavajući im motiviranu radnu okolinu i kontinuirano usavršavanje i stjecanje novih znanja.

Stalno unapređenje poslovanja i kvalitete proizvoda i usluga, usmjereno na stvaranje veće vrijednosti.

Visokokvalitetna i odgovorna tvrtka budućnosti, koja nudi usluge prema željama i zahtjevima kupaca, kroz stalnu dostupnost, sigurnost i pouzdanost svojih usluga u uvjetima dereguliranog tržišta.

Slijedeći zahtjeve i očekivanja svih zainteresiranih skupina, povećavamo kvalitetu naših proizvoda i usluga. Naš je cilj poslovna izvrsnost tvrtke.

Profesionalno i savjesno se odnosimo prema kupcima, poslovnim partnerima, radnicima i imovini.

ZLATNA KUNA

DODIJELJENA NAGRADA ZA NAJBOLJU TVRTKU

Tvrtka O.M.T. dobitnik je nagrade „Zlatna kuna“ Hrvatske gospodarske komore za uspjehe u poslovanju u kategoriji srednjih tvrtki za 2022. godinu u Međimurskoj županiji. Ova nagrada pravi je pokazatelj uspješnosti poslovanja jer je tvrtka uz nominacije u priješanjim godina također primila istu nagradu 2018. godine u katergoriji malih tvrtki.

„Zlatna kuna“ – 2018. godina u kategoriji malih tvrtki

„Zlatna kuna“ – 2023. godina u kategoriji srednjih tvrtki

AAA

ZLATNA BONITETNA IZVRSNOST

Nositelji smo zlatnog certifikata AAA bonitetne izvrsnosti od 2015. do 2023.

Iznad svega ovo priznanje izvrsnosti potvrda je dugogodišnjeg sustavnog i kvalitetnog rada koji nas svrstava u sam vrh domaćeg gospodarstva, uz bok poduzećima iz Europske unije jer se primjenjuju isti rigorozni i dokazani kriteriji. Našim klijentima, partnerima i djelatnicima certifikat potvrđuje sigurnost poslovanja, kako iz perspektive financijske sposobnosti tako i iz perspektive odgovornog poslovanja.

GLODANJE

3-5 OSNA OBRADA NA NAJMODERNIJIM STROJEVIMA U DIMENZIJAMA 2000X800X850 MM

TOKARENJE

TOKARENJE + GLODANJE NA NAJMODERNIJIM STROJEVIMA DO DIMENZIJA Ø 480X1240 MM